Bentley Journey To Kaapstad

Doel bereikt: KAAPSTAD!

27 december 2013

Op weg voor onze laatste trip.Een trip van 700 km in een broeierige zon  en key veel wind.Van de beloofde goede weg is er natuurlijk niet veel in huis gekomen.De eerste 500 km was een asfalt op zijn Afrikaans,die kennen we nu al,een met veel bubbels en veel sporing.
Daar Agneta smalle banden heeft gaat ze dan ook altijd zoeken op de weg.Wie met een Bentley wilt rijden moet maar eens naar Paul komen.Hij is een echte expert.Agneta had vandaag champagne(benzine met lood) gekregen.Die was echt in haar nopjes maar niet tegenstaande dat gaf ze ons toch weer 3 platte banden.De laatste 200 km was een perfecte weg en Paul trapte dan maar stevig door.Het paard rook zijn stal.

Hier in Cape Town zitten we aan de voet van de Tafelberg.Het is hier prachtig weer.

Pasted Graphic 8

Kaapstad: de Tafelberg

Paul gaat hier nog een tijdje blijven maar ik ga asap naar Belgie want daar heb ik nog een ander plicht die roept.Mijn moeder ligt nog steeds in het ziekenhuis en verlangt naar mijn thuiskomst.

Wij Hebben het Gehaald!!! Wat zijn we reuze blij.Het was prachtig,heel avontuurlijk en zelfs plezant  maar een zaak is zeker : dit is geen reis voor watjes!!.Je moet in goede conditie zijn en sterke zinnen hebben.

Dit was dan de laatste,

Bye,bye
Bakker en mp
blog comments powered by Disqus